A ScreenShield™ felhelyezése


Kapcsold ki a készüléket, tisztítsd meg (zsírtalanítsd) a készüléket és azt a munkakörnyezetet, ahol a felhelyezést el fogod végezni. Mosd meg alaposan mindkét kezed, különösen az ujjbegyeid, hogy ne kerülhessen szennyeződés, por vagy ujjlenyomat a fóliára.

 1. Távolítsd el az előre körbevágott részeket (kamera, home gomb stb.). Válaszd szét a fóliát (először a legnagyobb darabot) a hordozójától. Fújd be a szprével az ujjbegyeidet.
 2. Helyezd a tenyeredbe a védőfóliát a ragadós oldalával felfelé. Vigyázz, hogy ne érjen semmihez.
 3. Kb. 20 cm távolságból alaposan fújd be a szprével a védőfólia ragadós oldalát. Csak a védőfóliát fújd be, a készüléket NE! Javasoljuk, hogy bőséges mennyiséget használj.
 4. Mielőtt felhelyeznéd a fóliát, győződj meg róla, hogy nincsenek porszemek a készülék felületén (célszerű ellenfényben végezni). Helyezd a védőfóliát a ragadós oldalával a készülék kijelzőjére (vagy terméktől függően a készülék testére), és finoman igazítsd a helyére.
 5. Fújj némi folyadékot a mellékelt spatula élére, majd szorítsd ki vele a folyadékot és az esetleges buborékokat a felület közepétől kifelé haladva. Töröld le a mellékelt mikroszálas kendővel a felesleges folyadékot. Ne alkalmazz túl nagy nyomást a fóliára a folyadék kiszorítása közben.
 6. Töröld le a felesleges folyadékot a mellékelt mikroszálas törlőkendő segítségével. A mikroméretű buborékok és egyenetlenségek egy héten belül eltűnnek.


 

  • Nézd meg videó-útmutatónkat
 • Ha skint is vettél a védőfóliával együtt, akkor először a skint ajánlott felhelyezni.
 • Kapcsold ki a készüléket, és mindenképpen ügyelj a tisztaságra - pormentes környezetben helyezd fel a védőfóliát.
 • Használd a törlőkendőt annak megakadályozására, hogy folyadék jusson a hangszóró, mikrofon stb. réseibe.
 • Javasoljuk, hogy ne használd a készüléket a felhelyezést követő 24 órán belül, amíg a védőfólia tökéletesen nem rögzül ill. az applikáló folyadék teljesen ki nem szárad.
 • Ha nem sikerülne elsőre megfelelően felhelyezni a védőfóliát, fújd be ismét az ujjbegyeid a szprével, és 5 percen belül óvatosan távolítsd el a védőfóliát a készülékről. Helyezd vissza a hordozóanyagra a ragadós oldalával felfelé, és hagyd állni 30 percig. Helyezd fel újra a készülékre a korábban leírtak szerint.