A skin felhelyezése


1. Kapcsold ki a készüléket. Tisztítsd meg (zsírtalanítsd) a készüléket és azt a helyet, ahol a felhelyezést el fogod végezni. Mosd meg alaposan mindkét kezed, különösen az ujjbegyeid, hogy ne kerülhessen szennyeződés, por vagy ujjlenyomat a fóliára.

2. Fújjál enyhe tisztítószert egy szöszmentes törlőkendőre, és alaposan töröld át a készülék azon felületét, amelyre a skint fogod helyezni. Hagyd száradni, majd egy száraz törlőkendővel töröld ismét át úgy, hogy teljesen zsírmentes legyen a felület.

3. Ellenőrizd a skin méreteit és kivágásait. Kezeld óvatosan, semmiképp ne szedd le teljesen a hordozójáról. Távolítsd el az előre körbevágott részeket (mikrofon, hangszóró, kamera stb.). A könnyebb kezelhetőség érdekében érdemes lehet egy éles kést vagy csipeszt használni. Kerüld el a fólia nyújtását, mert az azt eredményezheti, hogy nem fog tökéletesen illeszkedni a készülékhez.

4. A lehető legjobb eredmény érdekében fontos, hogy ne kapkodd el a felhelyezést. Csak részlegesen távolítsd el a fóliát a hordozójáról. Vigyázat! Ha teljesen leszeded, a ragadós oldala hozzáérhet valamihez, amely helyreállíthatatlan kárt okozhat benne.

5. Először a nagyobb darabokat helyezd fel, majd a kisebb részeket az oldalakra ill. az aljára (ha egyáltalán több darabból áll a skin). Óvatosan illeszd a helyére a skint a nyomtatott oldalával felfelé, igazítsd úgy, hogy pontosan illeszkedjen a készülék széleihez.

6. Lassan húzd le a hordozót a fóliáról, miközben egy törlőkendővel körkörös mozdulatokkal simítsd a felületre úgy, hogy közben ne keletkezzenek buborékok.


Tippek a felhelyezéshez

  1. Nézd meg a videóútmutatót:
    http://skinzone.hu/document/a-skin-felhelyezese

  2. Ne fújj tisztítószert a skin ragadós oldalára
  3. Mindig kapcsold ki a készüléket
  4. Ne becsüld alá a tisztaság fontosságát
  5. Használd a törlőkendőt annak megakadályozására, hogy a folyadék a hangszóró vagy a mikrofon réseibe befolyjon
  6. Pormentes környezetben végezd a felhelyezést