A SkinZone a sajtóban

Dekorációs és vődófólia? Keltsd új életre a Sony Xperiád!

"... Úgy döntöttem, hogy egyedivé alakítom a Sony Xperia T-met, és a korábbi fenntartásaim ellenére nagyon elégedett lettem a végeredménnyel.

Mindenkinek tetszik, akinek csak megmutatom. Két dolgot emelnék ki. Ha a felhelyezéskor véletlenül buborékok maradnának alatta, ne aggódj, mert a mikrocsatornás ragasztórétegnek köszönhetően könnyen el lehet őket távolítani. A másik, hogy a felülete nem sima, hanem érdes, ami sokkal kellemesebb fogást biztosít. Ami engem illet, abszolút elégedett vagyok..."ScreenShield: magas minőség nemcsak iPhone-ra és iPadre

"… szerintem egy 4000 forintos beruházás egy százezres kütyü részleges védelmébe abszolút ésszerű lépés…"

ScreenShield védőfólia: hosszú távú felhasználói tapasztalat 

"…ScreenShield jól szerepelt a hosszú távú tesztemben, és megfelelően megvédte az okostelefonomat. A felhelyezése elég egyszerű, az egyetlen lényeges dolog, hogy olvasd el előtte a felhelyezési útmutatót."

Mobiltelefonokon teszteltük a ScreenShield védőfóliát

"A ScreenShield védőfólia az érintő kijelzős (vagy akár más) mobiltelefonok számára magas szintű védelmet nyújtó terméknek bizonyult. A hagyományos védőfóliákkal összehasonlítva a ScreenShield felhelyezése egyszerű és buborékmentesen megoldható. A 4 ezer forint körüli ár elsőre magasnak tűnhet, bár nem hagyható figyelmen kívül, hogy a csomagban egy sor tartozék is van, amely a felhelyezést megkönnyíti. Maga a védőfólia csúcsminőségű. Sokkal okosabb egy ilyen védőfóliába beruházni, mint kijelző cserére költeni..."


"... A ScreenShield™ védőfóliák a legnépszerűbbek az okostelefon, GPS és táblagép tartozék szegmensünkben. Magas minőségüknek, széles típusválasztékuknak és az új modellek megjelenésével lépést tartó kínálatuknak, valamint a hátlap perszonalizálási lehetőségének köszönhetően a SkinZone egyedülálló a piacon. Csak ajánlani tudjuk mindkét márkát a vásárlóink számára..."Kapcsolat

Csömör László

Tel.: +36 30 355 6563
Email: laszlo.csomor@skinzone.hu