A SkinZone technológiája

   A skin magas minőségű, fehér alapszínű vinylből készült öntapadó fólia, amely UV-szűrős laminálásának köszönhetően eredeti élénk színeit akár évekig is megőrzi. Bármilyen, sík felülettel rendelkező készülékre felhelyezhető. Segítségével kifejezhetjük a stílusunkat, ugyanakkor karcolásvédelmet is biztosít. A skint egyedileg, az adott készülékhez illeszkedő méretben gyártjuk. Könnyen felhelyezhető, később pedig egyszerűen eltávolítható anélkül, hogy bármilyen nyomot (ragasztómaradékot) hagyna. 


Vízálló, és a korszerű nyomtatási technológiának köszönhetően tartós nyomatot képez. Speciális ragasztórétege mikrocsatornás, mely biztosítja a levegő könnyű kiszoríthatóságát, ezáltal a buborékmentes felhelyezést. A készülék felületének lehető legnagyobb részét fedi, ugyanakkor a széleknél néhány milliméter mindenképpen kimarad, hiszen anélkül nagyon nehéz vagy lehetetlen lenne úgy felhelyezni, hogy ne lógjon túl egyik oldalon sem. Az ívelt  részeket nem fedi, mert azt csak különleges 3D fóliával és speciális felhelyezési technológia alkalmazásával lehetne megoldani, ami házilagos felhelyezés esetén egyébként sem lenne vásárlóinktól elvárható.
Mi szól a skin mellett? A skin az önkifejezés új és egyre divatosabb formája. Alakítsd át készülékedet "kiáltvánnyá" – mindenki észre fogja venni. A motívumok széles választékával a SkinZone a kifejezés szabadságát hozza el. Az iskolásoktól az üzletemberekig mindenki megtalálhatja a hozzá illő skint.

3D hatás (jelenleg nem elérhető)

A laminálás terén végzett legújabb fejlesztések révén 3D hatás is elérhető. Egy különleges réteg biztosítja a hatást, ugyanakkor megfelelő képre is szükség van hozzá. Különösen nagyobb színmélységű és fényerejű képek esetében érvényesül a hatása. Ez az új anyag csak nagyobb felületeken alkalmazható (pl. notebookokon), kisebb készülékekre (pl. mobiltelefonokra, mp3-lejátszókra) nem alkalmas.

Karbon hatás

A védőlaminálással ellátott, hagyományos színes skin helyett speciális fóliák is választhatók, mint a fehér vagy fekete karbon, aligátorbőr vagy szálcsiszolt alumínium hatású fóliák, melyek körét folyamatosan bővítjük.

Válassz szabadon elképesztően széles motívum kínálatunkból!

standard laminálás


3D laminálás


Speciális hatás