A SkinZone technológiája

   A skin magas minőségű, fehér alapszínű vinylből készült öntapadó fólia, amely UV-szűrős laminálásának köszönhetően eredeti élénk színeit akár évekig is megőrzi. Bármilyen, lapos felülettel rendelkező készülékre felhelyezhető. Segítségével kifejezhetjük a stílusunkat, ugyanakkor karcolásvédelmet is biztosít. A skint egyedileg, az adott készülékhez illeszkedő méretben gyártjuk. Könnyen felhelyezhető, később pedig egyszerűen eltávolítható anélkül, hogy bármilyen nyomot (ragasztómaradékot) hagyna. 


Vízálló, és a legkorszerűbb nyomtatási technológiának köszönhetően tartós nyomatot képez. Speciális ragasztórétege mikrocsatornás, mely biztosítja a levegő könnyű kiszoríthatóságát, ezáltal a buborékmentes felhelyezést.
Mi szól a skin mellett? A skin az önkifejezés új és egyre divatosabb formája. Alakítsd át készülékedet "kiáltvánnyá" – mindenki észre fogja venni. A motívumok széles választékával a SkinZone a kifejezés szabadságát hozza el. Az iskolásoktól az üzletemberekig mindenki megtalálhatja a hozzá illő skint.

3D hatás (jelenleg nem elérhető)

A laminálás terén végzett legújabb fejlesztések révén 3D hatás is elérhető. Egy különleges réteg biztosítja a hatást, ugyanakkor megfelelő képre is szükség van hozzá. Különösen nagyobb színmélységű és fényerejű képek esetében érvényesül a hatása. Ez az új anyag csak nagyobb felületeken alkalmazható (pl. notebookokon), kisebb készülékekre (pl. mobiltelefonokra, mp3-lejátszókra) nem alkalmas.

Karbon hatás

A védőlaminálással ellátott, hagyományos színes skin helyett speciális fóliák is választhatók, mint a fehér vagy fekete karbon, aligátorbőr vagy szálcsiszolt alumínium hatású fóliák, melyek körét folyamatosan bővítjük.

Válassz szabadon elképesztően széles motívum kínálatunkból!

standard laminálás


3D laminálás


Speciális hatás