Mi a ScreenShield™?


A ScreenShield™ rendkívül ellenálló anyagból készült védőfólia, melyet eredetileg a versenyautók karcolásvédelmére fejlesztettek ki. Az anyagot a SERVOCAM tesztelte, és teljes mértékben ellenállónak bizonyult a karcolások, dörzsölések és a színek fakulását előidéző napsugárzással szemben. A fólia sikeresen bizonyított az érintőképernyőkön is. A védőfóliák a legkülönfélébb eszközökhöz pontosan illeszkedő méretben készülnek el, legyen szó okostelefonról, tábla-PC-ről, navigációs készülékről, mp3 lejátszóról, e-könyv olvasóról vagy fényképezőgépről, mely érintésérzékeny vagy hagyományos kijelzővel rendelkezik.Melyek a ScreenShield™ termékelőnyei?

- 100%-os védelem
- rendkívüli ellenálló-képesség, ugyanakkor teljes átlátszóság
- a már meglévő kisebb karcolások elfedése
- élettartam garancia

Mitől egyedi a ScreenShield™?


A ScreenShield™ fólia 150 μm  vékony, teljesen átlátszó, abszolút ellenáll minden karcolásnak, fakulásnak. Szakítószilárdsága (N/25mm) >100, az anyag nyúlása (%) >350 és a helyzetstabilitása 0,2 (mm) 168 óra után 70 Celsius fokon.Nekem kell méretre vágnom a ScreenShield™ védőfóliát?

Semmiképpen. Amennyiben készüléked szerepel a kiválasztható típusok között, garantáljuk, hogy 100%-osan illeszkedő védőfóliát fogsz kapni, tehát nem lesz szükséged méretre igazításra.

Mit tartalmaz a doboz?

A doboz a ScreenShield™ védőfólián kívül tartalmaz felhelyezési útmutatót, a felhelyezéshez szükséges folyadékot, simító spatulát és a kijelző tisztításához használható mikroszálas törlőkendőt. Ajánlatos a felhelyezés után minden tartozékot megőrizni arra az esetre, ha a későbbiekben garanciális csere válna szükségessé. A garanciális igény érvényesítésekor csak a védőfóliát áll módunkban díjmentesen kicserélni.

Hogyan helyezhető fel a fólia?

A biztonságos és hibátlan felhelyezés érdekében kérjük olvasd el a mellékelt használati útmutatót, és tekintsd meg videó-útmutatóinkat. Amennyiben segítségre van szükséged, munkaidőben bizalommal hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 30 355 6563 telefonszámon. A fólia felhelyezése után 24 órán át ne kapcsold be a készüléket, ne piszkáld a fóliát, és ne helyezd a készüléket a kijelzővel lefelé. Az applikációs folyadék több óra alatt szárad ki. Megfelelő felhelyezés esetén az esetleges egyenetlenségek, buborékok a felhelyezés után 24 órán belül eltűnnek.

Milyen garancia vonatkozik a ScreenShield™ védőfóliára?

Kiterjedt előtesztelésünkre és a felhasznált kiváló minőségű anyagokra alapozva élettartam garanciát vállalunk a védőfóliákra. A garanciával kapcsolatos további részletekről az „ScreenShield™ Reklamációs szabályzat“ menüpont alatt olvashatsz. 

Továbbra is használhatom a védőtokom a ScreenShield™ védőfólia felhelyezése után?

Igen, de kizárólag miután a felhelyezést követően teljesen kiszáradt (legalább 24 óra elteltével). Abban az esetben, ha a felhelyezéskor maradéktalanul követed az útmutatásainkat, és védőtok nélkül hagyod kiszáradni a védőfóliát, az 100%-osan fog tapadni a készülékhez. Figyelem! A védőfólia bizonyos tulajdonságai, különösen az átlátszósága változhat, amennyiben a készüléket tokban tartod. A tapasztalatok szerint néhány (de nem minden) esetben olyan vásárlók észleltek ilyen jelenséget, akik a ScreenShield™ védőfóliával ellátott készüléket gumi vagy műanyag tokban tartották. A védőfólia szélei feljöhetnek, ha a készüléket rendszeresen kiveszik a tokjából vagy tartójából. Ahogy a garanciális feltételekből is kitűnik, a ScreenShield™ gyártójaként az ilyen helyzetekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Befolyásolja a védőfólia a kijelző érzékenységét?

A védőfólia felhelyezése után a kijelző érintésérzékenysége és kontrollálhatósága nagyon jó marad, bár természetesen nem 100%-ban ugyanazt az érzést nyújtja (a legtöbb vásárló szerint kellemesebb a tapintása).

Eltávolítható a ScreenShield™ védőfólia?

Természetesen eltávolítható. Ajánlatos a sarkoktól vízszintes irányban megkezdeni, és óvatos mozdulatokkal végezni az eltávolítást. Az eltávolítást követően a védőfóliát nem lehet újra 100%-os pontossággal felhelyezni. A védőfólia mindazonáltal nem hagy nyomot a kijelzőn.


ScreenShield™ csomag tartalma

  • ScreenShield védőfólia (kijelzőre vagy a készülékre)
  • simító spatula
  • applikáló szpré
  • mikroszálas törlőkendő
  • felhelyezési útmutató