A kijelződ teljes biztonságban lesz - Screenshield!

Védőfólia élettartam-garanciával.

Válassz a kijelzővédelem típusai közül

Rendelj magas minőségű védelmet a készülékedre

Újdonságok a kínálatunkban

Apple iPad mini 2. gen. Retina Asus Transformer Book T100T GigaByte GSmart Tuku T4 HTC Desire 310 HTC Desire 610 Huawei Ascend Y530 Lenovo IdeaPad A5500 Lenovo IdeaPad S5000 LG D160 L40 LG D280n L65 LG D320N L70 LG D405 L90 LG D505 Optimus F6 LG D620 G2 mini

Mi a ScreenShield™?

A 100%-os védelem és a hátlapra való perszonalizált skin kombinációja a készülék egyediségét, eredetiségét és védelmét egyaránt garantálja.

Miért válaszd a ScreenShield™-et?

- 100%-os kijelzővédelem a karcolásokkal szemben - rendkívüli tartósság, teljes átláthatóság - nem változtatja meg a készülék kijelzőjének színeit - a ScreenShield™ védőfóliával fedett kijelző kevésbé gyűjti az ujjlenyomatokat - bizonyos mértékig elfedi a már meglévő karcolásokat - élettartam garancia meghatározott feltételek szerint

Rólunk írták

NONSTOPMOBIL.HU

NONSTOPMOBIL.HU

"Hogyan védjük meg telefonunkat a karcolásoktól? (videó)
Bemutatjuk, hogy mire képes a ScreenShield fólia, illetve pontosan miként kell azt felrakni készülékünkre..."

TELEFONTESZT.HU

TELEFONTESZT.HU

"ZTE Blade teszt - ScreenShield prémium fólia teszt

Amikor végre álmaink telefonját nem kevés pénzért cserébe kézhez kapjuk, szeretnénk nem csak működőképesen sokáig megőrizni, hanem a külsejét és a kijelzőjét is megóvni a karcolásoktól..."

KUTYU.HU

KUTYU.HU

"ScreenShield: a karcmentes kijelzőért
Az iOS és Android operációs rendszereken futó okostelefonok és táblagépek eladási statsztikái együtt túlszárnyalják a nyolcvanas évekbeli PC-forradalmat, ám nem elég megvenni, meg is kell tudni óvni őket..."

PDAFANCLUB.COM

PDAFANCLUB.COM

"Mikor megvesszük álmaink éppen aktuális telefonját/PDA-ját, akkor még úgy vagyunk vele, hogy vigyázunk rá, mint a hímestojásra. Van, aki simán azért, mert szeretné sokáig szép állapotban használni, van, aki azért, hogy ha eladásra kerül a sor, akkor se bukjon nagyot az ügyleten az esetleges karcok, sérülések miatt. Persze az újabb és minőségibb készülékeknél sokszor olvasható, hogy karcálló üveg fedi a megjelenítőt. A Gorilla Glass ideje óta talán többen bíznak ebben, ám én még mindig azt mondom, minden karcolódik, még az is. Többféle módja is van annak, hogyan védjük hőn szeretett telefonunk kijelzőjét. Mi ezúttal egy új alternatívát próbáltunk ki, amelynek ScreenShield a neve..."

Többet akarok látni

 • A némileg magasabb árat a jóval magasabb minőség igazolja.

  L. M.

  Megvédi a kijelzőt, és a telefon nem csúszik a kézben. Kellemes tapintású, nagyon jól működik. Mindenkinek ajánlom, aki igényli a minőségi termékeket.

  János ..

  Teljesen átlátszó, nem csúszik, nem torzítja a kijelző képét, megfelelő védelmet nyújt.

  Norbert S.