ScreenShield™ élettartam-garancia

 • Mit jelent?

  Kicseréljük a ScreenShield védőfóliát, amennyiben megfelelő felhelyezést követően, rendeltetésszerű használat mellett, nem szándékos behatás eredményeként megkarcolódik vagy elszakad.

  A csere csak a fóliára vonatkozik, ezért fontos megőrizni a csomag egyéb, a felhelyezéshez szükséges tartalmát - pl. applikáló szpré, spatula, törlőkendő stb.

 • Mikor igényelhetem a védőfólia cseréjét?

  Amennyiben a készülék élettartama alatt a megfelelően felhelyezett ScreenShield védőfólia rendeltetésszerű használat mellett megkarcolódik vagy elszakad, térítésmentesen kicseréljük.  Mielőtt eltávolítanád a készülékről a hibás fóliát, készíts róla fotót, és küldd el nekünk a vásárlást igazoló blokkal vagy számlával együtt az info@skinzone.hu email-címre. A reklamáció elfogadását illetően 3 munanapon belül válaszolunk. További információért olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.


 • Mi a teendőm, ha elfogadjátok a csereigényemet?

  Küldd el a sérült fóliát és a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát ajánlott levélben a következő címre: Fox Hunter Kft., 2089 Telki, Juharfa utca 7.

  Ha az igényedet jogosnak találjuk, küldünk egy új védőfóliát, miután szállítási költségként (MPL) bruttó 900 Ft-ot banki előreutalással kifizettél részünkre.

  Figyelem: a csere csak a fóliára vonatkozik, a felhelyezéshez szükséges egyéb tartozékokat (pl. applikáló szprét, spatulát, törlőkendőt) nem küldünk, azokat a vásárlónak meg kell őriznie.


 • Mire nem vonatkozik a garancia?

  A nem megfelelően felhelyezett ScreenShield védőfólia károsodására nem vonatkozik a garancia. Ilyen eset lehet például, amikor a készülék felülete nem lett megfelelően megtisztítva a felhelyezés előtt, a készülék felületére vagy a védőfóliára szennyeződés került, nem megfelelően lett helyére illesztve a védőfólia, a felhelyezést követően nem hagyták kikapcsolt és nyugalmi állapotban a készüléket stb., és ennek következtében a védőfólia felgyűrődött, elvált, buborék képződött alatta vagy más egyéb módon károsodott.

  A nem rendeltetésszerű használat során bekövetkezett durva mechanikus vagy egyéb sérülés eredményeként bekövetkezett károsodásra sem vonatkozik a garancia.

  Az élettartam-garancia csak az eredetileg megvásárolt védőfóliára vonatkozik, a cseretermékre nem.


  A megfelelő felhelyezés céljából tekintsd meg videó-útmutatónkat!

 • Igénybe vehetem az élettartam-garanciát, ha egy viszonteladótól vásároltam a védőfóliát?

  Igen, amennyiben a Screenshield védőfóliát egy magyarországi hivatalos viszonteladónktól vásároltad. Kérjük, hogy a hibás védőfólia fotóját a vásárlást igazoló blokkal vagy számlával együtt küldd meg részünkre az info@skinzone.hu címre.